L'AMPA

L'AMPA Escola Ramon Casas és una associació sense ànim de lucre oberta a tots els pares i mares dels alumnes de l'Escola Ramon Casas que desitgin contribuir en l'educació dels nostres fills i filles.
És una Associació formada pels socis i gestionada per un grup de pares i mares voluntaris.
Els objectius de l'AMPA se centren principalment en:
    -Donar suport a pares i mares, mestres i alumnes i també als òrgans de govern del Centre en tot allò que contribueixi a la millora de la qualitat d'ensenyament que reben els nois i les noies.
   -Col·laborar amb el col·legi en l'organització i realització d'actes lúdics i festius (festa de la Castanyada, Nadal, Carnaval, fi de curs...).
    -Organitzar i gestionar les Activitats Extraescolars.
    -Gestionar el servei d'acollida.
    -Distribuir els llibres i material escolar.
    -Organitzar i gestionar el Casal d'Estiu.
   -Organitzar activitats d'informació i formació per a pares i mares: Escola de Pares, xerrades, etc...

COM ENS FINANCEM?
L'AMPA es finança amb les quotes dels socis, les quals serveixen per fer front a les despeses que es generen en la gestió i organització dels actes lúdics i festius.
La quota de soci és de 22€ per tot el curs escolar. És una quota familiar única, independent del nombre de germans matriculats al centre.
El servei de guarderia es finança amb el pagament d'ús, en funció dels dies que s'utilitza.

AVANTATGES DE SER SOCI
Ser soci de l'AMPA, a part de ser partícips solidaris amb la resta de mares i pares en les tasques socials, ofereix descomptes en les quotes del servei de guarderia, fer ús de les extraescolars i en la compra de material escolar (bates, xandalls...). 


LA JUNTA

El curs 2016-2017, la Junta està formada:

Presidenta: Zoida Matas
Tesorera: Sonia Álvarez
Secretària: Montse Sotoca 
Vocals: Charo del Pozo
              Luís Barrutia 
Representant de l'AMPA al Consell Escolar: Montse SotocaAprofitem per animar-vos a fer-vos socis de l’AMPA i a col·laborar amb les tasques que es realitzen durant el curs. Recordeu que la vostra participació voluntària és en benefici dels alumnes de la nostra escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada