QUARTA SETMANA CASAL D'ESTIU 2012

FESTA de CLOENDA 4a. setmana

Com cada divendres van fer la cloenda de la setmana. En aquesta ocasió, uns estranys personatges van visitar els nens i nenes del Casal. Un estrafolari multimilionari va pensar en portar a la ciutat a uns indígenes que volien fer unes olimpíades a la seva tribu i no sabien com fer-ho. Per a compensar tot el que els nens i nenes els van ensenyar, divendres els van convertir en diferents animals (girafes, serps, pingüins...) tot fent formacions humanes.
Els més petits que eren músics aquesta setmana van acompanyar les escenificacions amb els seus instruments (pals d'aigua i maraques).



ACTIVITATS i SORTIDA al MUSEU de la MÚSIC del NENS i NENES de P3, P4 i P5.
Definitivament, la Caixa Màgica i l'Spencer no deixen de sorprendre als nens i nenes d'infantil. Aquesta setmana els ha convertit en MÚSICS!!!
Han ballat, han cantat cançons i fins i tot han construït instruments com maraques i ukeleles!!!
Com han estat músics, van anar al Museu de la Música i allà van tenir l'oportunitat de veure instruments que mai havien vist i, sobretot, que mai els havien tocat!!! Els van explicar moltes coses interessants sobre la música i els instruments i van fer una activitat molt divertida. Què els tindrà preparat l'Spencer la propera setmana? Us ho explicarem aquí mateix!



EXCURSIÓ NENS i NENES de PRIMÀRIA al CANAL OLÍMPIC

Aquesta setmana han recordat els JJOO d'Atlanta, han fet proves esportives, tallers olímpics, tallers de teatre i dimecres van anar al Canal Olímpic per a gaudir de les magnífiques instal.lacions i tenir una experiència inoblidable a bord de canoes, kayacs i embarcacions col.lectives. Què bé que ho van passar!!!!  Tota una experiència.


FOTOS SETMANA 4












 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada