FOTOGRAFIES CASAL D'ESTIU-SETMANA 3 (del 8 al 12 de juny)

ACTIVITATS SETMANA 3: Com cada dilluns, a la porta de l’escola ens esperaven dos personatges ben peculiars. L’habitual Doctor Emmet Brown i la filla d’en Neptunet, una bonica sirena que van donar la benvinguda a tots els nens i nenes del Casal i a les seves famílies! La màquina del temps ens va portar a Camelot de la ma del Rei Artur. Tallers, cançons, danses, jocs de lleure i amb aigua han estat presents aquesta setmana al Casal. El petits, van tenir la visita de la Balena Elena que els va ajudar a trobar la tercera pota del Cranc Franc! A més a més, van fer una manualitat de balena que van portar a la representació de divendres a on tots els pares i mares van gaudir de les cançons d’en Neptunet i la Balena Elena!
SORTIDA INFANTIL LLAC DEL PARC DE LA CREUETA DEL COLL: Els nens i nenes del Casal d’Infantil van passar un matí molt refrescant i divertit a la bassa del Parc de la Creueta del Coll. S’ho passen bomba jugant a l’aigua!
SORTIDA PRIMÀRIA CANAL OLÍMPIC SETMANA 3: Aquesta setmana els nens i nenes del Casal de Primària vam gaudir al Canal Olímpic d’una jornada amb Cayacs i piscina. Tot i que feia una mica de vent i dificultava el fet de remar, van gaudir d’una experiència molt bona amb aquest esport nàutic.
CLOENDA SETMANA 3: Com cada divendres, el Casal és una festa!! Els nens i nenes de Primària es van acomiadar del Rei Artur amb les seves espases i cascs d'època i cantant una cançó que narra la historia del Rei Artur! També va tenir lloc la final del concurs de TU SI QUE VALES! Tota una mostra de l’art i les ganes de gaudir d’una bona estona dels nens que van preparar coreografies per al jurat del Casal. Ens ho vam passar bomba veient les actuacions a l’escenari del menjador! Els més petits van fer la representació a tots els pares amb les cançons i titelles de l’Aventura d’en Neptunet! La Balena Elena els va agrair el detall de fer un taller en homenatge a ella i ens ho van passar genial!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada