FOTOGRAFIES CASAL D'ESTIU-SETMANA 5 (del 22 al 26 de juliol)

S'HA ACABAT EL CASAL D'ESTIU!!!!!! AQUÍ TENIU TOTA UNA RECOPILACIÓ DELS MILLORS MOMENTS D'AQUESTA SETMANA ACOMIADANT-NOS DES DE L'AMPA FINS AL SETEMBRE. US DESITJEM UN MOLT BON ESTIU!!!!!
PRESENTACIÓ PRIMER DIA: La darrera setmana del Casal ha estat molt especial! La màquina del temps ens va traslladar als anys 60 i un “roquero” ens va visitar i va proposar als nens i nenes de primària fer un videoclip! A Infantil, un pop molt divertit, el Pop Pol, va ajudar als nens a trobar la cinquena pota del Cranc Franc i els va ensenyar la seva cançó!

ACTIVITATS INFANTIL: El Pop Pol va ser el personatge de la setmana. Activitats de lleure, jocs d’aigua i tallers relacionats amb la temàtica setmanal van ser els contiguts principals de la setmana.

ACTIVITATS PRIMÀRIA: Aquesta setmana ha estat moooolt musical! La màquina del temps ens va traslladar als anys 60!! Activitats de lleure, tallers, jocs d’aigua i teatre han estat les activitats principals.

RECULL FOTOGRÀFIC PEIXERA: Tots els nens i nenes del Casal Infantil van ficar-se a la peixera per a tenir un record del Casal. Alguns nens de Primària també van voler tenir aquest record. Si no trobeu al vostre fill/a de Primària va ser perquè no van voler participar (coses de grans, jajaja!!!!)

SORTIDA AL LLAC DEL PARC DE LA CREUETA DEL COLL dijous 25-07: Els nens i nenes del Casal d’infantil i Primària van visitar el Llac del Parc de la Creueta del Coll per a passar un matí refrescant!

Aquí teniu l'enllaç dels videos de la SETMANA 5: CLOENDA PRIMARIA i CLOENDA INFANTIL
BONES VACANCES!!!!!!

1 comentari:

  1. Quisiera felicitar al AMPA por su implicación en hacernos llegar información a través de la web... una web FANTÁSTICA!!!!
    FELICES VACACIONES!!!

    ResponElimina