NOTA INFORMATIVA

Crec que tots tenim la mateixa sensació de que el curs ha passat molt ràpid, i ja ens trobem a final de curs.

Des de l’Ampa volem fer un resum del que hem fet durant aquest curs :

Organitzar l’acollida de matí i tarda i l’acollida divertida de juny
Organitzar el Casal d’estiu
Planificar i gestionar les activitats extraescolars

També hem fet les festes de Nadal , Carnestoltes i fi de curs. A més de coordinar  per setè any consecutiu la participació de la nostra escola a la Rúa de Carnestoltes del barri i també portem dos anys organitzant un Sopar de Germanor.

Des de l’Ampa també estem presents al Consell Escolar de l’Escola i al Consell Escolar Municipal de Districte, per tal d’intentar aportar i aconseguir millores i ajudar a impulsar iniciatives que impactin de forma positiva a la nostra escola, i als nostres fills.

Ara que l’escola decideix iniciar el projecte de socialització de llibres “cuida’m i passa’m”, des de l’Ampa, i al costat dels representats de pares del Consell Escolar, ens unim a aquest projecte per tal de sumar esforços i que es pugui gestionar.


Hem fet un resum d’algunes de les activitats que hem realitzat, però l’any vinent volem fer tot això i molt més. Per aconseguir-ho, necessitem l’ajuda de tots i cadascun de vosaltres: fent-vos socis de l’Ampa i col·laborant amb nosaltres, via suggeriments, proposant noves activitats, i , per suposat, entrant a l’Ampa participant de forma activa.

Avui a la festa estarem a la vostra disposició per poder renovar la quota de l’Ampa i lliurar el carnet del pròxim curs.

I demà, quan acabi el festival de final de curs, obrirem l’Ampa per qui vulgui fer-se soci  i obtenir el descompte dels llibres que recentment ha enviat l’escola.

També teniu l’opció de poder fer una transferència al compte ES1300811731960001003006 indicant el nom i cognoms dels alumnes i el curs que faran l’any vinent. L'import de la cuota de l'Ampa pel curs 17-18 es de 22€.


Nos us oblideu que l’Ampa la formem totes les mares i pares de l’escola i que treballem pels nostres fills i filles.


Us desitgem un bon estiu i ens veiem al setembre !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada