ACTA ASSEMBLEA ORDINÀRIA

Benvolgudes famílies,

Com sabeu el passat 1 de desembre, es va celebrar assemblea ordinària on es va proposar i votar la següent composició de la nova Junta Directiva:

Presidenta : Montse Sotoca
Secretari : Carlos Marin
Tresorera: Carol Leal

VocalsZoida Matas, Charo del Pozo, Carol Pizarro, Elisa Guerrero, Eva Montilla, Jose Maria Jimenez, Judit Raso, Marta Varo, Miriam Ordoñez, Mónica Sánchez i Raúl Simón.

Volem manifestar la nostra gratitud a la Junta anterior per tots aquest anys de dedicació i entrega desinteressada.

Creiem que al marge del compromís individual que tenim com a educadors dels nostres fills, hem implicar-nos de forma conjunta i entendre que les famílies som un membre més de la comunitat educativa, conjuntament amb els professors i propis alumnes. I que volem i hem de participar.

Comencem aquesta etapa amb molta il·lusió i necessitem la vostra col·laboració i participació en totes les activitats que es vagin realitzant en els pròxims anys.

Aprofitem per recordar-vos que la festa de Nadal la farem el proper dimecres 20 de desembre a partir de les 17h. Aquest any hem substituït el concurs de dibuixos per uns tallers que es realitzaran a la festa.

Per últim, informar-vos que, un any més, tornarem a gravar les nadales dels nostres fills i tindreu a la vostra disposició el DVD. El preu serà de 4 euros per als socis del Ampa i de 8 euros per als no socis. Teniu temps per encarregar-los fins el mateix dia 20 a la tarda. Com altres anys, en el moment de fer la reserva, s’haurà de fer el pagament del import del DVD.

Si algú no pot passar per l’Ampa, ni vindrà a la festa, per poder fer l’encàrrec, ens podeu enviar un mail al nostre correu: amparamoncasas@gmail.com indicant a assumpte "DVD Nadales 2018". Al cos del mail heu de indicar el nom i cognom de l'alumne, el nº de soci i el curs.

Salutacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada