Xocolatada Solidaria 2019



Benvolgudes famílies,

El dia 15 de febrer és el DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL. Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot. El càncer infantil és molt diferent del dels adults. No es pot prevenir i la recerca és la única via per avançar. Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia. Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, però no és rendible desenvolupar. La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer dels adults, mentre que els nens són els grans oblidats.

L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació del càncer infantil, format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible.

Per això us convidem el divendres dia 15 de febrer a les 16:30h a un berenar solidari per que contribuïu a que la investigació continuï endavant. Es recolliran fons per continuar lluitant contra aquesta malaltia. L'import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta causa i s'ingressarà directament en un compte de titularitat d’aquest hospital.

Esperem comptar amb vosaltres!
Gràcies per endavant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada