INICI DE CURS 2020-2021

Bon dia famílies!


Després d'aquest temps sense veure'ns, des de l'AMPA us volem saludar, esperem que totes i tots estigueu bé. Aquest curs ja sabem que serà diferent i ens haurem d'anar adaptant. 

Altres anys, en aquestes dates ja tenim tota l'organització d'activitats extraescolars i altres activitats de l'AMPA programades, aquest any estem treballant encara per tal de tirar endavant una proposta segura i factible, sempre en benefici dels alumnes, de les famílies i, en  definitiva, de l'escola.

Tan bon punt sabem més coses us anirem informant, el més immediat és coordinar-nos i treballar conjuntament amb l'escola per tal de fer possible que l'activitat d'acollida pugui fer-se com els altres anys en benefici de les famílies i la seva conciliació familiar, tan difícil de vegades.

Aquest any, amb les restriccions Covid la quota familiar anual de l'AMPA són 20€ per família.
Recordeu que per fer ús de les activitats d'acollida, extraescolars... és indispensable ser soci de l'AMPA.

Donat que aquest any no podem organitzar-nos de manera presencial dins de l'escola, les altes i renovacions de la quota de socis es farà mitjançant transferència bancària:  
BANCO SABADELL ES13 0081 1731 9600 0100 3006

A causa dels protocols i restriccions Covid no podem obrir l'AMPA per donar-vos equipació de l'escola, però podem seguir un altre mètode:

Podeu fer el pagament de la quota AMPA + el preu marcat de cada peça que necessiteu per transferència bancària i ens envieu un mail al correu: amparamoncasas@gmail.com amb el comprovant i dient què necessiteu. Recordeu posar el nom del nen/a i el seu curs quan feu la transferència.
Us adjuntem un formulari d'alta nova de socis (famílies de p3 o famílies que ja estàveu a l'escola però no éreu sòcies el curs passat).
Ompliu-ho i ens ho envieu escanejat juntament amb el comprovant de pagament, si-us-plau.

Nosaltres us ho prepararem i quan estigui preparat el vostre fill/a sortirà de l'escola amb tot allò que hagueu demanat. 
Si les famílies de p3 necessiteu llençols, bates... us els podem fer arribar durant la setmana d'adaptació per tal que els tingueu la primera setmana en què ja iniciïn el menjador i la migdiada.

Bates P-3 (porten bossa d'esmorzar) 11 €
Bates P-4 i P-5 (bossa d'esmorzar) 12 €
Xandall d'estiu (samarreta i pantaló curt) 12 €
Dessuadora 14 €
Pantaló llarg 12 €
Llençol 8 €
Bossa Gran 6 €

A les famílies que no siguin sòcies de l'Ampa se'ls hi cobrarà 4€ més del preu marcat.

Per a qualsevol qüestió, no dubteu en dirigir-vos a l'adreça de correu electrònic: amparamoncasas@gmail.com.
Us informarem amb molt de gust!!!!!!
Aprofitem per animar-vos a fer-vos socis de l’AMPA i a col·laborar amb les tasques que es realitzen durant el curs. 

Us anirem informant de les novetats segons acabin d'arribar els diferents protocols des del Departament d'Educació.

Salutacions.

Ampa Ramon Casas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada