Informació extraescolars

 Benvolgudes famílies,

 

Tal i com us vam informar, avui us anunciem quines són les activitats que han sortit i les dates d'inici de cada activitat. Estem molt contentes de la resposta de les famílies en aquest context tan especial que estem vivint. Totes les empreses que col·laboren amb nosaltres, estan molt il·lusionades i amb moltes ganes de començar les extraescolars, i tenen molt treballats els protocols de la Covid-19 per generar entorns segurs per als nostres fills i filles.

 

Dilluns : Tamborí, Piscina Montjuic, Piscina Picornell

Dimarts : Bàsquet

Dimecres : Kids & us

Dijous : Patinatge,Bàsquet,Robótica 

             Dansa Moderna ( l’empresa Sant Andreu ha de parlar amb les families per confirmar si finalment surt grup o no ) 

Divendres: Judo i Kids & us

 

Els alumnes es distribuiran a les diferents activitats en el pati del pic-nic, on els estaran esperant els monitors/es corresponents per cada grup extraescolar.

A partir de les 16,30h aniran a fer l'activitat en el lloc corresponent (poliesportiu, pati, gimnàs, aules...)


TOTES LES ACTIVITATS COMENCEN LA PROPERA SETMANA,  excepte l’anglès de Bekith que començarà el proper 13 de d'octubre. Donat que l'anglès comença en dues setmanes, el termini per els inscripcions s’allarga fins el dimarts 6 d'octubre. Us adjuntem un pdf amb l’ informació i l’enllaç cap al formulari d’inscripció d’anglès. El proper divendres informarem dels grups d’anglès que han sortit.

 

 

Aprofitem per recordar-vos que l'Ajuntament de Barcelona concedeix beques esportives. Us facilitem l'enllaç del web de l’Ajuntament perquè pugueu accedir a la informació. El termini per tramitar-les finalitza el proper 9 d'octubre. (https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca/tramit/20200001413)

 

Els codis de Sant Andreu que heu d'indicar son els següents :

 

Dansa moderna 030141DMDEAC0003

Judo 030141JUDEAC0003

Patinatge: 030141PELEAC0001

 

Per l'activitat de bàsquet, hi ha diferents codis segons l’edat, per això us demanem que contacteu directament amb el Club la Marina perquè us facilitin el que correspongui per al vostre filla / filla.

 

Cada any us informem que les altes i baixes s'han de fer d'un mes per l'altre, no es poden afegir nens durant el mes, però aquest any, haurem de ser més estrictes perquè els grups d’extraescolars han de ser estables per facilitar el rastreig. Si durant el curs esteu interessats en inscriure el vostre fill / a alguna activitat que estigui en marxa, haureu de fer l'inscripció abans del dia 20 de cada mes per començar el mes següent. Les inscripcions rebudes a partir del dia 20 no seran admeses.

Les inscripcions que arribin durant aquest cap de setmana ( es a dir fora, de termini d‘inscripció )  començaran al novembre.


La informació de les extraescolars s’ha demorat degut a les circunstàncies actuals de protocols covid  i a la diversitat d’oferta que implica tant a l’escola com l’Ampa un gran esforç de coordinació amb moltes empresses a la vegada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada