INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS CURS 2013-2014


Benvolguts pares/mares:
Ens dirigim a vosaltres per saludar-vos i, en especial per donar la benvinguda a les famílies que s’incorporen per primer cop aquest curs a l’escola.
Tanmateix aprofitem per informar-vos de diverses qüestions que són del vostre interès:

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Trobareu a la web la relació de les activitats extraescolars que es duran a terme aquest curs 2013-2014, amb la seva inscripció corresponent. Tots els nens i nenes inscrits tindran les mateixes possibilitats d'accedir a l'extraescolar desitjada. Depenent de les inscripcions rebudes, es procedirà a efectuar un sorteig públic en cas de que hagués un excés de sol·licituds en la mateixa extraescolar.

AVÍS IMPORTANT: En el moment que us vulgueu donar de baixa d'una extraescolar heu d'omplir la sol·licitud que s'adjunta i presentar-la en horari d'Ampa abans del dia 20 de cada mes. Passat el dia 20 NO es farà cap baixa i es deixarà pel següent mes. S'hi han despeses de devolució de rebut es cobrarà 4€.

Us recordem que per poder gaudir de l’activitat s’ha de ser soci de l’AMPA.

Aquestes activitats s’iniciaran el proper mes d’octubre i finalitzaran al mes de maig, per tant agrairem a tots els pares/mares que esteu interessats en inscriure al vostre fill/filla, ompliu la inscripció que adjuntem i lliureu-la signada a la Consergeria de l’escola i/o a l'AMPA (horari d'Ampa) del 17 al 23 de setembre. 


Totes les inscripcions us les podeu descarregar en l'apartat de DOCUMENTACIÓ                  

NO ES RECOLLIRÀ CAP INSCRIPCIÓ FORA DELS DIES PROGRAMATS
per començar el mes d'octubre, però les inscripcions que ens arribin després del día 23, l'activitat s'iniciarà al mes de novembre.

Les dates de les reunions informatives són les següents:

DILLUNS 16 setembre 17h a 18h Piscina Picornell
DILLUNS 16 setembre 18h a 19h Piscina Club Natació Montjuic
DIMECRES 18 setembre 17h a 18h Anglès, dances, Patinatge, Iniciació Esportiva i Teatre
DIJOUS 19 setembre 17h a 18h Guitarra, Roda d'instruments i Música
DIJOUS 19 setembre 18h a 19h Fútbol i Judo

Us recordem que el servei d’acollida es va iniciar el primer dia d’escola i teniu tota la informació en SERVEI D'ACOLLIDA.

El vestuari escolar el teniu a la vostra disposició a l'oficina de l'Ampa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada