INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

Benvolguts pares/mares:

Ens dirigim a vosaltres per saludar-vos i, en especial per donar la benvinguda a les famílies que s’incorporen per primer cop aquest curs a l’escola.

Tanmateix aprofitem per informar-vos de diverses qüestions que són del vostre interès:

ACTIVITATS EXTRAESCOLARSTrobareu a la web la relació de les activitats extraescolars que es duran a terme aquest curs 2014-2015, amb la seva inscripció corresponent. Tots els nens i nenes inscrits tindran les mateixes possibilitats d'accedir a l'extraescolar desitjada. Depenent de les inscripcions rebudes, es procedirà a efectuar un sorteig públic en cas de que hagués un excés de sol·licituds en la mateixa extraescolar.AVÍS IMPORTANT: En el moment que us vulgueu donar de baixa d'una extraescolar heu d'omplir la sol·licitud que s'adjunta i presentar-la en horari d'Ampa abans del dia 20 de cada mes. Passat el dia 20 NO es farà cap baixa i es deixarà pel següent mes. S'hi han despeses de devolució de rebut es cobrarà 4€.Us recordem que per poder gaudir de l’activitat s’ha de ser soci de l’AMPA.Aquestes activitats s’iniciaran el proper mes d’octubre i finalitzaran al mes de juny, per tant agrairem a tots els pares/mares que esteu interessats en inscriure al vostre fill/filla, ompliu la inscripció que adjuntem i lliureu-la signada a la Consergeria de l’escola i/o a l'AMPA (horari d'Ampa) del 22 al 26 de setembre. Totes les inscripcions us les podeu descarregar en l'apartat de DOCUMENTACIÓ                  NO ES RECOLLIRÀ CAP INSCRIPCIÓ FORA DELS DIES PROGRAMATSLes dates de les reunions informatives són les següents:DILLUNS 22 setembre 17h a 18h Piscina Picornell

DILLUNS 22 setembre 18h a 19h Piscina Club Natació Montjuic

DIMARTS 23 setembre 17h a 18h Anglès, Teatre, Dances, Patinatge, Iniciació Esportiva, Psicomotricitat, Música i Guitarra.

DILLUNS 29 setembre 17h a 18h Fútbol i JudoSERVEI D'ACOLLIDA


Us recordem que el servei d’acollida es va iniciar el primer dia d’escola i teniu tota la informació en SERVEI D'ACOLLIDA.

ROBA ESCOLAR

El vestuari escolar el teniu a la vostra disposició a l'oficina de l'Ampa.  


Aprofitem per animar-vos a fer-vos socis de l'AMPA i a col.laborar amb les tasques que es realitzen durant el curs. Recordeu que la vostra participació voluntària es en benefici dels alumnes de la nostra escola.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada