FOTOGRAFIES CASAL D'ESTIU-SETMANA 2 (del 1 al 5 de juny)

PRESENTACIÓ I TEMÀTICA PRIMER DIA: Com cada dilluns, la porta de l'escola es converteix en una platja a on el Doctor Emmet Brown i, aquesta setmana, la Tortuga Poruga, han rebut a tots els nens i nenes. Els participants de Primària van conéixer a un misteriós personatge que la màquina del temps va portar de la Prehistòria: en Leonardo Piedrinchi!!!
ACTIVITATS DE PRIMARIA: Jocs de lleure, esportius, tallers, gimnanes i jocs d'aigua han estat presents durant tota la setmana!!! Que bé que ens ho hem passat!!!
SORTIDA PRIMARIA(BOSC VERTICAL): Els nens i nenes del Casal de Primària vam visitar el Bosc Vertical. Una sortida espectacular amb emocions a dojo en plena natura!! Vam gaudir moltíssim i tots els nens i nenes van demostrar ser uns aventurers donada l'alçada d'alguns circuits!!! Que gaudiu de les fotos!!!
ACTIVITATS INFANTIL: Aquesta setmana hem fet diversos tallers relacionats amb la temàtica setmanal, ens hem pintat la cara, hem fet tortuguetes, em ballat i jugat amb els personatges i titelles del Casal i ens em remullat com mai!!!!
SORTIDA INFANTIL (CRAM): Amb els nens i nenes del casal d'infantil vam visitar el centre de rehabilitació i conservació d'animals marins CRAM. Va ser una visita molt educativa i vinculada amb la temàtica de la setmana. Vam veure tortugues i altres animals marins i s'ho van passar genial!!!
CLOENDA SETMANA 2: La cloenda de divendres va ser especialment divertida. El troglodita Leonardo Piadrinchi es va acomiadar dels nens per a tornar a la Prehistòria i amb el gimnàs hem fet una coreografia amb percussió corporal al ritme d'un violí, dues guitarres i percussió. Podeu veure el video "cloenda primària". Els nens i nenes del Casal d'infantil, van fer la representació setmanal a les famílies com cada divendres. Convertits en tortugues ninja vam cantar les cançons d'en Neptunet i de la Tortuga poruga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada